1000 символів ліворуч

План роботи Ради по харчуванню 2019 р.

Результат пошуку зображень за запитом "Харчування"

ПЛАН РАДИ ПО ХАРЧУВАННЮ

№ п/п Тематика перевірки Термін перевірки Відповідальний Відмітка про виконання
Забезпечення неухильного дотримання нормативно-правових документів та вимог санітарного законодавства щодо організації харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах . Протягом року

Репецька Н.А.

Чумак А.І.

Лапко С.В.

 

2. 

Забезпечення розробки примірного двотижневого меню на осінній,  зимово-весняний, літній періоди з урахуванням вікових груп дітей, грошових норм та погодження його з Кропивницьким міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області  для учнів 1-4, 5-9, ГПД, ЗДО, відповідно до технологічних карток.

Грудень 2018

Травень 2019

Лапко С.В.

 

3.

Забезпечення виконання заходів по поліпшенню якості організації харчування дітей . Протягом року

Репецька Н.А.

Чумак А.І.

Лапко С.В.

 

4.

Здійснювати контроль за:

  • завозом та збереженням продуктів харчування;
  • асортиментом та якістю продуктів;
  • дотриманням технологій приготування страв;
  • дотриманням норм закладки, виходом готової продукції та її видачею;
  • асортиментом шкільного буфету
  • смаковими якостями та  порядком вживання дітьми страв;
  • дотриманням режиму харчування та графіку видачі страв з харчоблоку;
  • організацією водно- питного режиму;
  • вихованням у дітей культурно-гігієнічних навичок;
  • санітарно-гігієнічним станом приміщень, обладнанням, інвентарем, посудом;
  • медичним оглядом працівників;
  • доцільним використанням миючих та дезінфікуючих засобів;
  • веденням документації з харчування відповідними особами

Систематично

Бондар О.В.

Лапко С.В.

Коваленко П.Ю.

 

5.

Проведення рейдових перевірок  з питань організації та якості харчування дітей. Раз на місяць

Репецька Н.А.

Чумак А.І.

Лапко С.В.

Коваленко П.Ю.

Прокопенко А.С.

 

6.

Проведення роз'яснювальної роботи серед батьків про забезпечення своєчасної сплати за харчування. На батьківських зборах

Чумак А.І.

 

7.

Ведення документації для безоплатного харчування дітей певної категорії. Що­квартально

Чумак А.І.

 

8.

Обговорення питання організації якісного харчування дітей  на нарадах при директорові

 педагогічній раді

Щомісячно

2 рази на рік

Репецька Н.А.

Чумак А.І.

Лапко С.В.

 

9.

Забезпечення харчоблоку миючими та дезінфікуючими засобами, своєчасним ремонтом обладнання, інвентарем, посудом (за потребою). Щомісячно

Репецька Н.А.

Коваленко П.Ю.

 

10.

Організація харчування дітей, які перебувають на диспанцерному обліку і потребують дієтичного харчування згідно медичних висновків. При наявності

Чумак А.І.

Лапко С.В.